Per Hellqvist om IT-säkerhet och sånt

Atea Bootcamp 2013

12 Jun 2013

Jag får under året vara med om många roliga, spännande och intressanta saker. Det är en av de verkliga fördelarna med mitt jobb. Ett av årets absoluta höjdpunkter är Ateas Bootcamp som går av stapeln i Tylösand varje vår. 500 IT-proffs, 150 leverantörer och 100 Ateaner är på plats och det riktigt bubblar av energi och framtidsanda där. Årets Bootcamp var inte annorlunda. Det var en kanon-konferens som jag verkligen kan rekommendera alla intresserade att åka på. Det gäller dock att anmäla sig tidigt, eftersom det snabbt blir fullbokat.

I år höll jag en föreläsning om hur man skyddar informationen i den mobila världen och en annan föreläsning om hur cyberspioner arbetar och hur man kan skydda sig emot dem. Dessutom höll jag ett rundabordssamtal med ämnet “Vad gör ni för att undvika en attack där affärskritisk information kan gå förlorad?”. Efter varje pass kunde besökarna gå in i Bootcamp-appen och betygsätta passet. Och igår fick jag den goda nyheten att mitt rundabordssamtal fick full pott i utvärderingen. Jag är mycket tacksam för det, även fast min roll bara var att vara “lekledare” :-) Atea har just lagt ut ett blogginlägg om det här: “Uppskattat rundabordssamtal på tema säkerhet“.

Jag vill tacka alla som kom och lyssnade på mina pass, tack till er som så öppenhjärtligt deltog i rundabordssamtalet och jag vill även skicka ett varmt tack till Atea (med partygeneralen Magnus Sallbring i spetsen) för ännu ett toppenevent!

Vi ses nästa år!

Taggar: Allmänt, Framträdanden, Konferenser, Kul, Självförhärligande

Kommentarer

3 kommentarer to “Atea Bootcamp 2013”

 1. POS 355 Entire Course on December 23rd, 2014 12:21

  POS 355 Entire Course

  Atea Bootcamp 2013 | Säkerhet & Sånt

 2. Skicka paket on September 8th, 2019 06:39

  Skicka paket

  Säkerhet & Sånt | Per Hellqvist om IT-säkerhet och sånt

 3. Aktiveringsleksaker hund bäst i test on March 15th, 2021 01:48

  Aktiveringsleksaker hund bäst i test

  Säkerhet & Sånt | Per Hellqvist om IT-säkerhet och sånt

Lämna en kommentar

Du måste vara inloggad för att lämna en kommentar.