Per Hellqvist om IT-säkerhet och sånt

Till alla er som klickar Gilla för att vara med i olika tävlingar på Facebook. Kom ihåg att dessa tävlingar strider både mot Facebooks användarvillkor och mot Lotterilagen (de riskerar böter). Dessutom ser (enligt uppgift) sidägaren bara de 500 första gilla-klicken. Ni övriga gör bara gratis reklam för företaget. Läs mer här: http://avskalad.se/2013/01/de-bryter-regler-och-lagar-pa-facebook/

Taggar: Allmänt, Och sånt

Kommentarer

2 kommentarer to “Om tävlingar på Facebook”

  1. Patrik on March 21st, 2013 07:41

    Hej Per.

    När kommer nästa blogginlägg?

  2. Patrik on March 21st, 2013 07:46

    Hej igen.

    Jag är nog nyfiken på dina kommentarer och åsikter ang Vetenskapens Världs program som sändes den 18/3 på SVT1 ( Det finns på svt play ). Det finns en hel del intressanta inslag i det programmet att diskutera vidare i allmänhet.

Lämna en kommentar

Du måste vara inloggad för att lämna en kommentar.