Per Hellqvist om IT-säkerhet och sånt

Vissa samtal som kommer in är roligare än andra :-) Som när man får samtalet som gratulerar en till nomineringen av en utmärkelse. Denna gång tog jag med stor ödmjukhet emot beskedet att jag nominerats till fantastiska “Årets Säkerhetsperson 2012“!

Det kommer blir en riktig nagelbitare in i det sista för mina mednominerade är inte vilka som helst: Jeanette Lesslie som är säkerhetschef på Nya Grand Hotel och precis som jag tidigare mottagare av Näringslivets Säkerhetsdelegations Säkerhetsstipendie samt Marie Louise Arendt som är säkerhetschef i Vellinge Kommun.

Jag vill samtidigt framföra ett stort grattis till alla ni andra som nominerats i de andra kategorierna samt alla tidigare vinnare! Ni gör en strålande insats för oss alla!

Hur det går får vi reda på strax efter lunch den 20 september på Skyddsmässan i Stockholm där Security Awards går av stapeln. Håll tummarna för mig? :-)

Taggar: Allmänt, Kul, Och sånt, Självförhärligande

Kommentarer

Lämna en kommentar

Du måste vara inloggad för att lämna en kommentar.