Per Hellqvist om IT-säkerhet och sånt

Tidigt i morse (enligt min tidsuppfattning) sparkade vi äntligen igång juryarbetet inför årets upplaga av Security Awards! Under ett par månader kommer ett 50-tal personer från hela säkerhetsbranschen sammanstråla ett par gånger och fundera ut vilka de värdiga vinnarna av detta fina pris är.

Årets upplaga är den tredje och det växer varje år. Nu är det upp till dig att nominera den/de som du tycker är värd priset så att vi har något att välja mellan.

Det finns hela tolv kategorier att välja mellan:

Jag sitter själv i juryn för Årets IT-säkerhetslösning, och även fast jag själv arbetar för Symantec så svär jag att hålla mig absolut opartisk. Arrangören gjorde samma bedömning innan de frågade mig. Jag satt även med i juryn förra året utan anmärkning 😉

Trots att jag sitter i en av jurygrupperna går det självklart att nominera mig om du så vill 😉 Förslagsvis i kategorierna Årets Säkerhetsperson eller Årets Säkerhetsnål.

Du får nominera hur många lösningar till hur många kategorier du vill, så när du nominerat mig så fortsätt med en annan 😉

Vi vill ha många förslag att välja mellan för att göra det riktigt bra. Det finns massor med bra säkerhetsarbete och säkerhetsfolk därute som är väl värda att lyftas fram och belönas. Vem/Vilka tycker du?

Och du? Glöm inte boka in den 20 september i kalendern. Då delas priset ut på SKYDD-mässan.

Läs mer om kategorierna och nominera här

Bilder på förra årets vinnare här

Taggar: Allmänt, Framträdanden, Kul, Och sånt, Självförhärligande

Kommentarer

Lämna en kommentar

Du måste vara inloggad för att lämna en kommentar.