Per Hellqvist om IT-säkerhet och sånt

Mer information om de problem som flera organisationer och företag drabbats av den senaste tiden finns i denna artikel på Computer Sweden.

Det inträffade är ytterst beklagligt och mycket jobbigt för alla inblandade parter och min tanke är verkligen inte att gotta mig i det – det kan tyvärr drabba alla leverantörer.

Jag är ju såklart hemskt partisk eftersom jag jobbar på Symantec och ser fördelarna med vårt sätt att tänka och jag kan i ärlighetens namn inte tillräckligt om konkurrerande produkter för att uttala mig på djupet. Men jag ville kommentera hur vi har tänkt till för att detta inte ska kunna inträffa med våra lösningar.

Skillnaden med en lösning från Symantec är att vår intelligens och vår arkitektur ligger på en annan nivå i datacentret. Då  vi arbetar på individuell servernivå för att utföra våra operationer (som storage hantering, snapshots, replikering etc), blir en eventuell korruption inte lika allvarlig, då endast ett isolerat system skulle drabbas även om det gick riktigt illa.

Nog om detta.

Taggar: Allmänt, Jobbigt, Symantec

Kommentarer

Lämna en kommentar

Du måste vara inloggad för att lämna en kommentar.