Per Hellqvist om IT-säkerhet och sånt

Nästa vecka drar Easyfairs igång igen. Först ut är Göteborg den 26-27 januari. Jag kommer hålla en paneldebatt med den något mystiska titeln “De sociala näten finner sin form“. Den startar kl 10:15 på Businessscenen. Jag har med mig en mycket intressant panel och vi hoppas på att kunna besvara många frågor. Det kommer förmodligen bli en den säkerhetsprat också :-)

Vi kommer ta frågor från publiken under debattens gång, men har du inte möjlighet att närvara så passa på att ställa frågor här. Skriv in din fråga i kommentarsfältet så tar jag upp den på mässan. Det är viktigt för mig att få reda på vad ni undrar över.

Vi ses på mässan!

Taggar: Allmänt, Framträdanden, Intressant, Konferenser, Kul

Kommentarer

2 kommentarer to “Vi ses på Easyfairs i Göteborg!”

  1. Svenska Hack on March 29th, 2011 16:19

    Per, du har varit dålig på att uppdatera bloggen på senaste. Väldigt tråkigt då det finns få så utförliga bloggar om säkerhet i Sverige som din.

    Snälla bli lite bättre på att skriva inlägg =)

  2. Johan on May 11th, 2011 16:59

    Jag brukade också påminna Per om att börja blogga igen. Men jag har gjort det två gånger och tänker inte göra det igen :). Vill han inte ha besökare till sin blogg så är det upp til honom. Men det klart det är jätte synd att han lagt av helt mer eller mindre för det var ju en utav mina favoriter :(.

Lämna en kommentar

Du måste vara inloggad för att lämna en kommentar.