Per Hellqvist om IT-säkerhet och sånt

Nu är det bara någon timme kvar innan årets upplaga av Virus Bulletin-konferensen startar. Jag är på plats i det underbara Vancouver tillsammans med alla antiviruskändisar och en del delegater från vanliga företag. Årets svenska delegation är mindre än vanligt. I år är vi bara 2 personer här från Sverige vad jag har kunnat se. Vi får väl se om det finns några till som håller sig i skuggorna.

Programmet är späckat som vanligt, men jag gissar att den hetaste presentationen i år kommer Liam O’Murchu från Symantec stå för. Alla pratar Stuxnet här, och förhandsintresset för hans presentation är enormt! Jag gissar att rummet kommer bli knökfullt. Det är lite synd om min andra kollega Carey Nachenberg som ska prata i det andra rummet samtidigt. Carey är en fantastisk talare och hans föreläsning kommer säkert vara intressant, men jag är rädd att det kommer vara rätt tomt i det rummet.

Jag ska försöka liveblogga under konferensen, men det kan bli en sammanställning istället. Vi får se hur det går.

Konferensen har inte varit i Vancouver sedan 1999 och när vi var här senast så var det fantastiskt. Jag älskar Kanada i allmänhet och Vancouver i synnerhet. Har du inte varit här så försök åka hit någon gång. Har du varit här så vet du vad jag pratar om.

Nu är det dags att gå ned och mingla lite. Kanske försöka vinna en iPad i Mxtools monter :-)

Taggar: Allmänt, Konferenser

Kommentarer

Lämna en kommentar

Du måste vara inloggad för att lämna en kommentar.