Per Hellqvist om IT-säkerhet och sånt

Nominerad igen!

5 Mar 2010

Till min stora glädje kan jag härmed meddela att jag för andra året i rad är nominerad till utmärkelsen “Årets Säkerhetsprofil”!

Förra året var startfältet tufft, med Agneta Syrén från Länsförsäkringar och Per Lundkvist på Svenska Spel (som knep utmärkelsen). I år blir det ännu tuffare. De som nominerats tillsammans med mig är Petrus Bohlin, koncernsäkerhetschef på COOP (snart koncernsäkerhetschef på Handelsbanken) och Kjell Tyxhén som är Riskmanager och Säkerhetschef på Karolinska. *Brr* Tunga gubbar :-)

Vem som vinner utmärkelsen i år får vi reda på under Säkerhetsgalan som går av stapeln torsdagen den 18’e mars på Clarion Hotell i Stockholm.

Kvällens galamiddag föregås av en mycket intressant eftermiddag med många spännande föreläsningar. De som kommer framträda är Anders Danielsson på Säkerhetspolisen, Andrew Amery säkerhetschef för OS i London, Thomas Bodström f.d. Justitieminister, upptäcktsresande Johan Ernst Nilson  och sist men absolut inte minst Paolo Roberto. Galan leds, precis som förra året, av Tilde de Paula.

Kom dit och lyssna! Förra året var mycket intressant och middagen på kvällen var mycket trevlig med god mat och många skratt.

Och ett mycket stort tack till er som nominerade mig!!

Taggar: Allmänt, Framträdanden, Intressant, Konferenser, Kul, Och sånt, Självförhärligande

Kommentarer

2 kommentarer to “Nominerad igen!”

  1. Richard Buske on March 8th, 2010 19:11

    Många grattis till nomineringen och vi kommer synas där. Ser fram emot en trevlig dag och kväll med spännande och intressanta föreläsningar.

  2. Årets Säkerhetsprofil 2010! | Säkerhet & Sånt on March 19th, 2010 14:20

    […] Nominerad igen! […]

Lämna en kommentar

Du måste vara inloggad för att lämna en kommentar.