Per Hellqvist om IT-säkerhet och sånt

IDG-loggaÄntligen är det klart! Bloggen flyttar från och med idag in på ny adress!

http://blogg.idg.se/perhellqvist

Denna blogg kommer ligga vilande ett tag så att de flesta hinner läsa detta och lägga till ett nytt bokmärke, men sen blir det väl en mer personlig blogg på denna adress, så radera inte bokmärket helt :-)

Varmt välkommen till bloggens nya krypin!

IDG-bloggen

Taggar: Allmänt

Kommentarer

6 kommentarer to “Bloggen flyttar! Uppdatera bokmärket och häng med!”

 1. Yang on February 27th, 2008 23:37

  Hejsan Per!
  Tycker att det är synd det här, jag gillar skarpt formen och designen på denna blog, vilket leder till att man gärna besöker sidan igen.
  Men bloggen du har på IDG faller på den biten, jag hoppas att du får fler läsare genom IDG men hoppas även att du överväger att posta samma innehåll här i fortsättningen.

 2. Maud E Mellström on February 28th, 2008 12:36

  Per – jag vill lägga upp din “personliga” blogg på min blogg. Vill just erjuda det personliga! Kommer du att hålla den lika aktuell, som bloggen med idg!
  Som jag i övrigt gratulerar till!!
  Vill vidarebefordra dina tips till “mina vänner och bekanta”.
  //Maud

 3. Kenneth Jansson on February 28th, 2008 18:36

  Grattis till flytten, ska se om jag kanske lär mig lite mer om säkerhet så jag slipper formatera så ofta *s*

 4. 'ILLEGAL on April 24th, 2008 22:41

  None…

  None…

 5. Karl Viklund on November 22nd, 2008 15:44

  Heh :)
  Typ andra gången bloggen flyttar :)

 6. Hans Husman on February 11th, 2009 20:08

  Egentligen fattar jag inte varför du flyttade över till IDG.

  Så himla mycket gratis med besökare lär det ju inte ge visa samhället och onpage känns väl plattformen inte helt klockren. Eller vad är din erfarenhet?

  Varför tog du inte istället och gjorde ett seriöst försök och dra lite besökare till den här domänen. Du har ju alla förutsättningar att länkbygga blog.perhellqvist.se seriöst och moraliskt. Ger mer än man kan tro och den trafiken är tydligt *värdefull* vet jag även om jag själv inte rört mig i segmentet när det kommer till trafik.

  Även om du nu ser en poäng att blogga på IDG som nu någon form av “diskret” marknadsföring som del av något större paket med IDG utesluter ju det enda inte det andra. Jag menar du lär väl knappast se någon större skillnad i trafik på din IDG-blogg om du drog ner bloggpostningarna där till halva hastigheten?

Lämna en kommentar

Du måste vara inloggad för att lämna en kommentar.