Per Hellqvist om IT-säkerhet och sånt

AUH släpper video

6 Jan 2008

Youtube-loggaEfter en tids tystnad släppte Arga Unga Hackare (AUH) en video på Youtube inatt. Den drogs senare tillbaka (en stor del av ett ansikte syntes vid pass 2:33). Vi får se om videon dyker upp igen.

I videonsutten säger de snälla saker om FB och VFH och den vanliga retoriken.

Lyssnar man på videon så antyder dialekten hos den ene att de är från Göteborgsområdet (gissar på Angered, Kortedala eller Gamlestan), men videon inleds med texten “vi från hyllie”. (Hyllie är en stadsdel i Malmö). Kanske betyder det något annat, kanske är de utflyttade från Göteborgsområdet.
Den andra personen har en mer blandad dialekt. Man kan gissa att det är en göteborgare som bott länge i Malmö-området. Eller också nåt helt annat :-) Namnen som presenteras i videon är Otto och Pelle.

De hotar även “en annan stockholmstidning” (Expressen?). De säger att de redan börjat hacka sedan en tid tillbaka och att de redan hittat material som är “lite kul”. Den som lever får se.

Edit: Nu ligger videon ute igen
Edit 2: Fyllt på med detaljer

Taggar: Allmänt

Kommentarer

En kommentar to “AUH släpper video”

  1. sofi on January 6th, 2008 14:08

    De spelar färska prinzen i slutet av filmen och han kommer ifrån Malmö, jag tror bara folk i skånetrakten lyssnar på honom. Eller är det rökridå?

Lämna en kommentar

Du måste vara inloggad för att lämna en kommentar.