Per Hellqvist om IT-säkerhet och sånt

Jubel-1Imorse fick jag ett mejl som gjorde min dag trots att jag är förkyld och tycker synd om mig själv (alla skämt om virus undanbedes :-) )

 Hej Per,
jag ville bara säga att jag är ett stort fan av din blogg. Du gör ett sjukt bra jobb med den och jag hittar ständigt nya intressanta inlägg som har hjälpt mig avsevärt att övertyga mina vänner om det onödiga och idiotiska i att vidarebefordra falska virusvarningar. Tack för det!
Keep up the good work!
Ida i Småland

Tack själv för ett trevligt mejl. Jag försöker hitta guldkorn och sen lägga på ett lager sunt förnuft och eftertanke. Om jag kan hjälpa någon på en dag så är den dagen gjord.

(brevet publicerat efter tillåtelse från Ida)

Taggar: Allmänt

Kommentarer

Lämna en kommentar

Du måste vara inloggad för att lämna en kommentar.