Per Hellqvist om IT-säkerhet och sånt

SPINN-logotypSPINN-galan var en mycket trevlig tillställning med bl a den lysande unga ståupparen Björn Gustafsson i pauserna. Själv kom jag nästan hela vägen och gick hem med ett diplom som säger att jag fick silverpriset i kategorin Årets talesperson!

Det var kanon! Jag är mycket glad, tacksam och stolt. Jag har arbetat hårt och länge med detta och har ett eget recept på hur jag ska vara som talesperson (som verkar fungera). Nu kan jag slappna av och gå vidare med mitt arbete att “ta IT-säkerhet till folkhemmet” som det står på diplomet. Jag ska lägga in en bild på det här när jag får tillfälle.

Jubel2

Taggar: Allmänt, Självförhärligande

Kommentarer

En kommentar to “Silver på SPINN-galan!”

  1. Tommy Pirbos on November 25th, 2007 21:53

    Stort grattis!

Lämna en kommentar

Du måste vara inloggad för att lämna en kommentar.