Per Hellqvist om IT-säkerhet och sånt

Handbok-bildSitter just på Internetdagarna i Stockholm och lyssnar på ett mycket intressant seminarie där Svante Nygren och Kurt Erik Lindqvist (Kurtis) pratar om Nätangrepp mot Sverige. Svante gick bl a igenom attackerna mot Estland tidigare i år.

I kafferasten innan sessionen träffade jag en herre från Tranås kommun som berättade att de börjat skicka ut Handbok för Föräldrar till alla föräldrar som har barn i högstadiet. Det är alldeles strålande!

De beställde böcker via SurfaLugnt och distribuerar sedan ut böckerna i skolorna. Jag önskar att fler ville göra samma sak. Jag skänkte ju, genom att .SE’s mycket generöst betalade tryckkostnaden, ca 20.000 böcker till SurfaLugnt-kampanjen och det är ju ingen idé att de ligger på lagret där :-) Nu verkar det inte vara något problem direkt, böckerna verkar ha en strykande åtgång. När jag pratade med dem för ett par veckor sedan hade redan över halva upplagan skickats ut. Förhoppningsvis kan jag äska mer pengar till tryck framöver.

Jag vill passa på att återigen påminna om att det går att beställa Handbok för Föräldrar med egen logga i. Detta är ett utmärkt sätt för ditt företag att visa upp sig och visa att ni bryr er om och värnar om barnen. Det blir en utmärkt julklapp till personal och kunder, och om ni dessutom vill trycka upp en överupplaga så skänker jag resterande böcker till SurfaLugnt-kampanjen. Vill ni direkt trycka upp och skänka en upplaga direkt till SurfaLugnt så går det givetvis också bra. De uppskattar att det initialt behövs ca 80.000 böcker till för att täcka det omedelbara behovet. Så, passa på! Gör en insats! Behovet är skriande stort och boken är klar.

Taggar: Handbok för föräldrar

Kommentarer

Lämna en kommentar

Du måste vara inloggad för att lämna en kommentar.