Per Hellqvist om IT-säkerhet och sånt

iPhoneCivil olydnad när den är som bäst. Det är ju många som tycker illa om att Apple låst iPhone till vissa leverantörer. Vi kommer med största sannorlikhet få det likadant när telefonen släpps här.

I det klassiska TV-programmet Saturday Night Live visades en iPhone upp i ett inslag. En hackad iPhone alltså. Nu spekuleras det om det är ett insiderskämt, en protest eller helt enkelt ett förbiseende från NBCs sida. Kul var det i alla fall.

Säga vad man vill om deras marknadsföringsmetoder, men telefonen är snygg.. mycket snygg. Jag fyller år snart, och om det är nån bloggläsare som vill ge mig en present som verkligen kommer uppskattas så köp mig en iPhone :-)

Taggar: Allmänt

Kommentarer

Lämna en kommentar

Du måste vara inloggad för att lämna en kommentar.