Per Hellqvist om IT-säkerhet och sånt

Computer Swedens logotypeImorse var det extra roligt att läsa Computer Sweden. De publicerar idag en lista över Sveriges främsta säkerhetsspecialister. Jag fick äran att ta plats nummer 4. Den enda nackdelen med det är att jag tog platsen för nån annan som jag anser skulle ha den, men men. Jag är glad ändå.

Min gamle far skulle ha sagt: “Titta! Det krävdes tre personer för att slå dig!”.

Det var många intressanta namn på listan, samt även en hel del namn som inte ens jag har stenkoll på. Det vore skoj om man kunde anordna en träff för de som var med på listan så att vi alla kunde lära känna varandra bättre. En klubb för inbördes beundran med andra ord :-)

Stort grattis till Anne-Marie Eklund Löwinder som hamnade på förstaplatsen. Inte alla känner till dig, men alla borde göra det 😉

Jag ser på besökarantalet på denna blogg att många läser Computer Sweden. Idag har jag hittills haft fem gånger fler besökare än normalt. Det är rätt många som följer bloggen, stooort tack till er, och jag hoppas att många av er som hittat hit för första gången väljer att komma tillbaka och hälsa på.

Det är med andra ord rätt dag att lägga in en framsida till denna domän :-) Jag ville få igång bloggen så snabbt som möjligt. Även fast det känns som man börjar i bakvänd ordning att fylla på med innehåll innan en förstasida är på plats så blev det som det blev :-)

www.perhellqvist.se är mer tänkt som en portal som kommer leda vidare till mina andra (och kommande) projekt. Just nu finns det länkar till denna blogg och till min bok Handbok för föräldrar. Mer kommer i sinom tid.

Taggar: Allmänt

Kommentarer

Lämna en kommentar

Du måste vara inloggad för att lämna en kommentar.