Per Hellqvist om IT-säkerhet och sånt

Mässan

19 Sep 2005

Var på ICT-mässan förra veckan och jag vill tacka alla er som tittade förbi i montern och kom och lyssnade på mina presentationer.

En av aktiviteterna därute för mig var att chatta med IDG’s läsare. Det var en högoktanig frågestund och jag fick in över 100 frågor från vetgiriga läsare. Läs chatten här.
Det verkar tyvärr som om tjatten klippts av när man publicerat den i efterhand. Jag ska höra mig för ifall man kan lägga upp den igen.

Mässor är ställen där man träffar alla “kompisar från förr” som man inte träffar någon annanstans. Dessutom lockade årets mässa till sig ett par internationella kändisar, Eugene Kaspersky från Kaspersky Labs och David Perry från Trend Micro. Eugenes presstjej tog en bild som kommer gå till historien.

Jag fick även ett lästips som jag gärna delar med mig av. Det är Marcus Ranum som skrivit en underhållande skrift med titeln “The Six Dumbest Ideas in Computer Security“. Mycket läsvärt.

Slutligen verkar det som om säkerheten var det hetaste på mässan. Det kändes som om “vi” upptog nästan hela mässan och att de andra utställarna bara supporterade “oss” :-)

Taggar: Uncategorized

Kommentarer

En kommentar to “Mässan”

  1. Anonymous on September 19th, 2005 13:35

    Hi,I was just blog surfing and found you! I have stopped by to say hello, I am a horse racing enthusiast I make an income laying horsese to lose a race If you are interested, go see how Laying_For_Profit related site. It is special to me you may find something of interest. Sieze the Day !!

Lämna en kommentar

Du måste vara inloggad för att lämna en kommentar.